Workshops voor bedrijven

Workshops voor bedrijven

In onze workshops voor bedrijven wordt de nadruk gelegd op vaardigheden die je in je dagelijkse werkomgeving goed kan gebruiken. Hoe zorg je ervoor dat luisteraars niet indommelen als jij je tekst brengt? Hoe maak je echt contact met het publiek? Hoe zorg je er met andere woorden voor dat je communicatievaardigheden op een leuke manier verbeteren? Deze vragen worden allemaal beantwoord door één van onze professionele coaches. Doordat onze coaches zowel bedreven zijn in klassieke vormen van poëzie als in modernere vormen zoals poetry slam en we samenwerken met artiesten uit andere disciplines (beatproducing, graffiti …) kunnen we een workshop(s) op maat afleveren.

We bieden 2 soorten workshops voor bedrijven:

 1- Introductieworkshop: opwarmingsoefeningen zoals woordspelletjes (rijmen, associaties …) worden gevolgd door schrijf-, expressie- en emotieoefeningen. Op basis van wat er geschreven is worden er op het einde verschillende voordrachtvormen (rappen, slammen, dichten …) getest.

 2- Workshoptraject: verschillende workshops die gedurende een op voorhand vastgelegde periode (dagelijks, wekelijks …) plaatsvinden. Hierbij kan er naar een product of toonmoment toegewerkt worden. Een workshop rap/slam (2 sessies) kan bijvoorbeeld gevolgd worden door een sessie beatproducing, waarna beiden worden samengevoegd in een laatste sessie. Bovendien worden er ook opdrachten meegegeven naar volgende sessies.

Al onze workshops kunnen plaatsvinden op een locatie naar keuze. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met:

Dimma Offor

workshopcoördinatrice

workshops.uwoorden@gmail.com