Jazz ‘N’ Words

 

Volgende editie : 12 december 2018  in La Conserve om 20u.

 

Jazz ‘N’ Words is een live jam waarbij spoken word en jazz samensmelten.  De avond start met een aantrekkelijke affiche en eindigt met een open mic.  Slammers, dichters en rappers uit binnen- en buitenland spelen in op de tonen van de jazztop uit Vlaanderen en creëren zo samen een indrukwekkend schouwspel tussen klank en woord. Urban Woorden had in voorgaande edities de eer om grote namen te ontvangen. Uit de woordkunstwereld o.a. Typhoon, Buddy Wakefield, Dani Orviz, Maud Vanhauwaert, Anissa Boujdaini, Carmien Michels… Uit de Jazzwereld o.a. Bram De Looze, Cyrille Obermüller, Jakob Eykens,…

Met deze 4de en laatste edite van 2018 palmen we opnieuw ‘La Conserve’ in, de sfeervolle Jazzclub aan het Vaart-kanaal. We brengen de Vlaamse woordkunst- en jazztop naar Leuven en voorzien ideale avonden voor iedere literatuur- en muziekliefhebber.

OPEN MIC : Na onze hoofdacts wordt een vrij podium voorzien voor woordenaars. Aanmelden de avond zelf.

 Facebookevent : klik hier

Start : 20u

Open mic : 22u

Inkom : 6 euro

Studenten : 4 euro (-20% voor KUL cultuurkaarthouders)

Tickets zijn beschikbaar in voorverkoop : klik op deze link.

UITPAS – compatibel (met speciale actie : 15 ptn. 1 + 1 gratis tickets en 20 ptn. gratis ticket)

 Adres: Kolonel begaultlaan 15, 3012 Leuven.

 

ARTIESTEN & LOCATIE :

Soukaïna Bennani

Manu Moreau

Hind Eljadid

 CYRILLE OBERMÜLLER is onze jazzprogrammator van de avond. Met zijn expertise als Jazzbassist en -specialist (LUCA Jazz, KC Den Haag, KC Antwerpen), functie als programmator bij La Conserve en ervaring als muzikant op voorgaande Jazz ‘N’ Words edities,  voorziet hij ons van een toptrio uit de Belgische jazzscène :

  • Karel Cuelenaere : Piano & Synth

  • Vitja Pauwels : gitaar & effecten

  • Wim Segers : Drums

Onze Host van de avond is R-mind (ofte Armin Mola), rapper en acteur uit Leuven.

La Conserve :

Is de place 2 be. De sfeervolle jazzclub (inclusief Vleugelpiano) aan het Vaart-kanaal  zorgt voor de ideale sfeer en setting voor dit concept.

Meer info en foto’s op hun pagina.