WORKSHOPS

Wat maakt onze workshops uniek ?

 

Ben je op zoek naar een lesgever in SLAM, RAP, COMEDY of vernieuwende THEATERvormen ? Dan ben je hier op het goede adres.


8 jaar expertise heeft urban woorden ondertussen in het organiseren van workshops in woordkunst- en expressievormen die gedragen worden door jongeren (maar ook ouderen) die weinig bereikt worden door het reguliere kunsten- en jeugdveld.


We beschikken over lesgevers die hun kunst hebben leren gebruiken als zelftherapie en dit nu ook weten over te dragen. We beschikken over lesgevers met de nodige street credibility die jong en oud in dezelfde situatie kunnen inspireren. We beschikken over lesgevers met migratieachtergrond die het canon in het huidige kunstenlandschap helpen verbreden.


Verschillende van onze lesgevers beheersen niet één maar meerdere van de voornoemde kunstvormen (en andere) en maken ook graag de crossover in hun workshops.


Kortom, wij bieden wat andere organisaties niet hebben !


Ons netwerk is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Samen met onze lesgevers trekken we aan hetzelfde zeel om anderen te inspireren en zo stemmen te laten horen die anders niet gehoord worden.

Wat bieden we aan ?

 

1- Workshops :

Onze workshops zijn erop gericht om via vernieuwende oefeningen basistechnieken aan te leren aan iedereen die zich creatief via woord en expressie wil leren uitdrukken. We hebben workshops voor jong en oud en voor mensen van alle achtergronden.

 

2- Trajecten :

Trajecten zijn er voor zij die de smaak te pakken hebben en dieper willen werken. Onze lesgevers werken op basis van hun eigen artistieke achtergrond naar een eindproduct met de groep. De deelnemers krijgen hierbij alle ruimte om hun eigen ding te doen.

 

3- Masterclasses :

zijn er voor de artiesten met ambitie en een minimum aan ervaring. Onze meest ervaren lesgevers brengen hen nieuwe inzichten en kennis bij.

Maak een keuze !